Wil je jouw kind in zijn of haar eigen kracht laten komen?
En gun je het je kind om dit te leren op een speelse en praktische manier?

Kom naar de gratis informatiemiddag voor de Pony Power voor Kids cursus op 2 april 13:00 (Moergestel)


Ieder kind is uniek en bezit een belangrijk talent

Kinderen krijgen in de maatschappij veel te verduren. Ze moeten zoveel!

Het is daarom niet altijd even makkelijk voor jouw zoon of dochter om zichzelf op een ‘eigen’ tempo te ontwikkelingen.

Bij de pony’s mag je kind helemaal zichzelf zijn, zich op een praktijkgerichte manier en spelenderwijs ontwikkelen. Je kind is samen met andere kinderen in een dynamische leeromgeving. Hierin kunnen ze van elkaar en de pony’s leren. Je kind komt letterlijk in beweging, mag activiteiten zelf doen, zelf ervaren en ervan leren. De pony’s oordelen niet over jouw zoon of dochter. Ze reageren vanuit natuurlijk instinct en kunnen haarfijn aanvoelen wat je kind nodig heeft.

Wij, Monique en Milou, helpen en begeleiden graag jouw kind bij het ontwikkelen van een sociale en emotionele groei! We weten uit eigen ervaring hoe lastig het is voor kinderen om mee te draaien in de maatschappij, zeker als ze ook nog “anders” zijn dan leeftijdsgenootjes.

Speciaal hierom organiseren wij de Pony Power voor Kids cursus, een sociale vaardigheidscursus bij de pony’s. Om kennis te maken met onze manier van werken ben je welkom op de gratis informatiemiddag.

Pony Power voor Kids

De Pony Power voor kids cursus laat letterlijk in hun kracht komen. De cursus wordt met behulp van de pony’s gegeven. Dit oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze aan sociale vaardigheden. De Pony Power voor Kids cursus is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-11 jaar.

De kinderen leren over lichaamstaal en gedrag van zichzelf en anderen. Ze doen het van het vermogen en het uitgeven van grenzen wordt. Kinderen leren beter om te gaan met gevoelens en emoties. De cursus heeft een heel praktisch karakter: doen, ervaren en beleven!

vooraf de cursus kun je je aanmelden voor de informatiemiddag op zaterdag 2 april . Deelname aan de informatiemiddag is geheel vrijblijvend. De kans is groot dat je kind na afloop zo enthousiast is, dat hij of zij graag aansluit bij de cursus.

De informatiemiddag staat in het teken van de introductie van de Pony Power voor Kids cursus. Tijdens deze middag kan je live ervaren wat coaches met hulp van paarden inhoudt. Ook ontvang je informatie over het doel en de inhoud van de lessen. Je kind kan kennis maken met de pony’s en in een oefening ervaren hoe het werkt.


Wil je jouw zoon of dochter aan het einde van de middag aanmelden voor de cursus?
Super leuk, dat is zeker zeker mogelijk!

De Pony Power voor Kids cursus bestaat uit 5 lessen van twee uur en een terug-kom-dag. De lessen zijn op zaterdag:

🐴 14 mei 12:30 – 14:30 uur
🐴
21 mei 12:30 – 14:30 uur
🐴
4 juni 12:30 – 14:30 uur
🐴
18 juni 12:30 – 14:30 uur
🐴
25 juni 12:30 – 14:30 uur

Aanmelden informatiemiddag

Praktische informatie

De informatiemiddag vindt plaats op zaterdag 2 april. Je bent van harte welkom om 13.00 uur. Dan kan je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of een glas ranja met een koekje. We beginnen met een introductie en daarna gaan we naar de pony’s. De informatiemiddag is gratis.

Aan het einde van het programma krijg je alle informatie over de cursus en mocht jij of je kind nog vragen hebben, nemen wij de tijd om die te beantwoorden. De dag duurt ongeveer tot 15.45 uur.

Trek kleding aan die past bij het weer en die een beetje vies mag worden. Dichte schoenen zijn verplicht, ook als het warm weer is. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met paarden, als jullie er maar wel voor open staan.

De informatiemiddag en de cursus vinden plaats op de locatie in Moergestel:
Sterk&trots
Heuvelstraat 4a
5066PC Moergestel

Inschrijven

Gratis informatiemiddag Pony Power voor Kids (2 april, 13:00 uur)