Over mij

GECERTIFICEERD NLP COACH

Monique Gresel

Hoi mijn naam is Monique Gresel moeder van Bink (17) en Dot (15)

Al op jonge leeftijd ontdekte ik dat ik niet viel onder het “grote gemiddelde”. Ik kreeg al op jonge leeftijd (8 jaar) het etiketje M.B.D (minimal Brain Damage ) toegekend. Tegenwoordig staat dit bekent als ADHD. Hieruit blijkt wel weer wat een jonge wetenschap de psychologie is en constant nieuwe ontdekkingen doet en dus ook aan verandering onderhevig is.

Daarnaast wordt de psychologie en vooral de DSM criteria enorm gestuurd door de commercie. Natuurlijk worden in deze wetenschap heel veel mooie helpende dingen ontdekt en is er heel veel kennis en kunde. Laten we dat niet vergeten. Wat mij enorm geholpen heeft en mijn ogen heeft doen openen was toen ik in 2009 mezelf ging verdiepen in NLP (Neuro Linquistisch Programming).

Inmiddels heb ik mezelf alle kennis hieromtrent eigen gemaakt en onlangs hierin ook mijn trainerscertificaat behaald en me aangesloten bij CORE NLP.

Heb alles verslonden en bestudeerd en ervaren wat hiermee te maken heeft en nog steeds verdiep ik me hier constant in. En dat is naar mijns inzien “Alles wat werkt” Het heeft mij weer terug gebracht naar houden van mezelf en datgene waar ik gelukkig van wordt en dus ook mijn omgeving. Mijn grote passie “paarden” is daardoor ook weer helemaal terug in mijn leven. Heb hier ook weer op gestudeerd en weet inmiddels alles over de natuur en de kracht van het paard.

Ook heb ik een paardencoach opleiding afgerond bij 3PK kennishuis en ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Inmiddels hebben we een 3 tal cursussen gedraaid waarvan de resultaten en evaluatie niks anders dan lovend waren. Kijk hiervoor ook even bij de recensies. Doordat ik via NLP weer terug ben gekomen bij mijn kracht heb ik inmiddels ook mijn grote meisjesdroom “een eigen pony “waargemaakt .

Contact

Mag ik jullie voorstellen:

Hunkie en Manitou

Hunkie

Als 3 maanden oud veulentje is Hunkie bij mij gekomen en we hebben samen al heel veel mooie momenten beleefd. Samen bij Hunkie in de wei staat Manitou bijgenaamd “Toet”

Manitou (Toet)

Dit is een drie jarig amerikaans minipaard. Ook een enorme lieverd, met een sterke eigen wil. Dit vraagt daarom ook om leiderschap wat hem tot een heel fijn coachpaard maakt.

Mijn overtuiging:

Hoe meer mensen en kinderen (zij hebben de toekomst) gaan stralen vanaf hun eigen unieke kracht, hoe stralender de toekomst van de wereld!

Paarden en Pony’s voelen precies aan wat er zich binnen ons af speelt en kunnen hierbij een enorme hulp zijn!

RECENSIES

Wat zeggen anderen

Inschrijven

RECENSIES

Wat zeggen anderen?

Inschrijven