NLP Coaching/training

Neuro Linquistisch Programmeren

Wat is NLP?

NLP is ontstaan aan het begin van de jaren 1970. Het ontstond door de vragen:

*Hoe komt het dat sommige therapeuten in korte tijd grote resultaten bereiken?

*Wat is de succesformule van deze succesvolle therapeuten en hoe kunnen we deze formule leren toepassen?

Frank Pucelik en het legendarische duo Bandler en Grindler verbaasden zich erover dat er in elk vakgebied een paar zeer gerenommeerde grootmeester bestaan en verder veel middelmatigheid. Hoe kan dat deze experts hun expertise niet dusdanig konden overdragen aan derden. Voor het eerst in de geschiedenis werd er heel praktisch naar deze experts gekeken, naar hun (gedachten)patronen, emoties, taal en gedrag, wat leidde naar succes .Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren,  onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laat denken en welke ons remmen en tegenhouden.

Contact

KORTOM

Alles wat werkt!

Wanneer je NLP leert toepassen leer je alles over interne en externe  communicatie.  Wat werkt en wat werkt niet ! Vaak wordt er ook gesproken over de studie van de subjectieve ervaring. NLP is op vele manieren inzetbaar, ook ik werk tijdens coaching met de technieken en modellen vanuit NLP. Door NLP toe te passen zie je snel tegenwerkende patronenen hoe dit dan te veranderen! Hiermee help ik mensen/kinderen om snel tot veranderingen in gedachten(patronen) gedrag of gevoel te brengen .

Dit doe ik met enorm veel plezier en passie! In September 2019 heb ik de de excellente leermethodiek vanuit NLP eigen gemaakt tijdens mijn trainersopleiding. Deze heb ik behaald bij grootmeester trainers van “vrije oogst” Sindsdien ben ik ook fellow van CORE NLP ..vanuit je eigen kracht kernkracht. Ik ben dan ook bevoegd de geweldige leer van NLP over te brengen op derden. In deze trainingen komen mijn eigen talenten in zijn volle glorie naar buiten! Deze trainingen worden gegeven in samenwerking met NLPin holland. Ik verheug me erop vele mensen op de hoogte te brengen van al het moois NLP te bieden heeft!

Contact