Wat is kindercoaching met behulp van paarden?

Kindercoaching met behulp van paarden is de praktijk een goede manier van het helpen van kinderen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden door middel van spel en dier. Kinderen die coaching krijgen hebben de neiging om beter te presteren op academisch, sociaal, emotioneel, fysiek en gedragsgebied.

De voordelen van kindercoaching zijn onder andere verbeterde sociale vaardigheden, meer zelfvertrouwen, hogere academische prestaties en minder agressief gedrag. Er zijn ook enkele studies die aantonen dat coaches de prestaties van atleten verbeteren.

Coaching is een populaire methode geworden om jonge kinderen te onderwijzen. Coaches kunnen positieve versterking bieden, probleemoplossing aanmoedigen en kinderen nieuwe strategieën aanleren.

Kindercoaching met paarden bij SpoenKKC

Bent u op zoek naar manieren om het gedrag van uw kind thuis of op school te verbeteren? Zo ja, dan kan NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) met paarden bij SpoenKKC misschien helpen. Deze methode is in de loop der jaren erg populair geworden omdat ze ouders en leerkrachten helpt om te gaan met kinderen die zich misdragen. Het biedt hen ook instrumenten om hun kinderen betere manieren en discipline bij te brengen.

En natuurlijk is het een thema voor ouders om te weten waarom uw kind deze problemen ervaart, zijn dit problemen op school? een nieuwe school? of gescheiden ouders? Bij SpoenKKC kunnen wij daar in een rustige omgeving op een speelse manier vaak achter komen. Al vele jaren is de techniek van SpoenKKC om gebruik te maken van principes uit de neurowetenschappen en de psychologie om gedrag en attitudes te veranderen door middel van verbale communicatie.

Waarom kindercoaching met paarden?

Paarden zijn geweldige dieren om kinderen verantwoordelijkheid, discipline, onafhankelijkheid en vertrouwen te leren. Ze bieden ook een veilige omgeving waar kinderen hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen en vertrouwen kunnen krijgen.

Kindercoaching en paardrijden is een geweldige combinatie voor zowel ouders als kinderen die van dieren houden. Kinderen leren omgaan met andere kinderen, terwijl ze ook over zichzelf leren door zelfbewustzijn. Paardrijden leert hen onafhankelijk, verantwoordelijk en zelfverzekerd te zijn.

De beste kindercoaching in Vught

Bij SpoenKKC kom je niet alleen paarden tegen maar kom je ook in contact met vriendinnetjes. Iets wat uitermate belangrijk is en wat met behulp van paarden te realiseren valt is dat zowel kind, ouders als kindercoach zich verantwoordelijk voelt voor het proces én het doel. Hiermee ontstaan trotse ouders en gelukkige kinderen.