NLP paardencoach

Paarden samen met NLP paardencoach

Paarden zijn enorm lieve en betrouwbare dieren. Daarnaast zijn ze verbonden met zichzelf en hun omgeving. Paarden zijn kuddedieren en vinden het daardoor belangrijk dat hun naasten in de omgeving in goede staat zijn. 

Paarden beschikken over de kwaliteiten dat ze kunnen aanvoelen wat de emoties zijn van andere mensen en dieren. Dit kunnen ze spiegelen waardoor er een transparante omgeving wordt gecreëerd. Paarden houden niet zoals mensen rekening met je verleden, ego en nadere emoties. Dit kan een groot voordeel hebben in plaats van andere therapie technieken. Door deze manier is het inzetten van paarden een uitstekende techniek voor een NLP paardencoach.

De bescherming

Mensen hebben een bepaald beschermende pantser die er vaak voor voor zorgt dat de emoties niet getoond hoeven en kunnen worden. Soms zit er een max aan deze bescherming en wordt het als mens iets teveel. De bescherming werkt niet meer en je kan de emoties niet meer onderdrukken. Mensen krijgen daardoor de behoefte om de emoties te gaan uiten en hebben vaak hulp hierbij nodig. Voor deze hulp zijn veel mogelijkheden, een daarvan is het inzetten van een NLP paardencoach.

De spiegel

Door de samenwerking van een paard en de NLP paardencoach kunnen als een spiegel werken. Eerst omring je jezelf met de paarden zodat deze gaan observeren zodat je achter de niet bekende problemen komt. De paardencoach maakt hier aandachtspunten van zodat je hier aan kan gaan werken. Je wordt hierdoor ervan bewust aan welke punten (emotionele) punten je moet gaan werken, de NLP paardencoach helpt je hierbij om dit te zien.

Informatie

Denk je na het lezen van dit artikel dat paarden ook jou kunnen helpen?

En ben je benieuwd naar wat een paardencoach voor jou kan betekenen?

Neem snel contact op en ik help je graag verder!

 

Spoenkkc NLP paardencoach